Skip to main content

El Mundo Fantasia

Een leuk evenement in de Fantasy, Steampunk, Cosplay & Anime/Manga wereld!

Bezoekers komen verkleed in hun prachtige kostuums en creaties, een lust voor het oog om te zien! Verder is er heel veel te doen voor jong en oud o.a. live muziek en entertainment, workshops/demonstraties, vele marktkraampjes met zeer diverse producten op dit gebied.

Het evenement vindt plaats in de schitterende wereldtuinen van familiepark Mondo Verde!

Bezoek het evenement, de attracties, de dieren en de prachtige tuinen!

Bestel hier snel de laatste tickets! Click here!

Klik op de oranje balk (mobiele versie) van Event info voor het menu te kunnen zien.

Entertainment programma

House of Wax
Reenacment

House of Wax Entertainment 𝐏𝐫𝐞𝐬𝐞𝐧𝐭𝐬 𝐊𝐢𝐧𝐠𝐬𝐥𝐚𝐧𝐝𝐢𝐧𝐠!

Welkom in Koningslanding, gelegen aan de monding van de Zwartwaterstroom. Bewandel de Straat der Zusters en zie hoe het gewone volk van Koningslanding op een kluitje hun dagelijkse leven leven.

Ambachten, koken, vechten, dansen, muziek maken, kinderen kunnen bij de ridderschool opgeleid worden om het tegen de lannister ridders op te nemen en nog veel meer. Betreed jij ook de vechtarena?

Ook de beroemde ijzeren troon zal er staan om te bewonderen. Je mag voor deze gelegenheid zelfs een foto erop maken en kan je jezelf even de hand van de koning wanen.

Het tijdschema van alle demonstraties en activiteiten worden nog gepubliceerd op de website.

Maike Huster
Special Cosplay Guest

Sinds 2018 is Maike actief in de cosplay wereld en maakt zij meestal grote costumes ( big craft armors). Heel vaak werkt zij ook met speciale effecten zoals rookmachines, Leds of FX make-up.

In de afgelopen jaren heeft Maike deelgenomen aan veel cosplaywedstrijden en heeft ze ook als jurylid gewerkt. Ze reist veel naar andere conventies over de hele wereld en ze is heel erg blij dat zij dit jaar deel uitmaakt van El Mundo Fantasia!

Ze heeft haar eigen stand waar ze jullie graag wil ontmoeten en lekker wil kletsen. Mis haar niet en bekijk zeker haar foto’s.

Samurai Events
Japanse vechtkunst

Ze komen deze editie terug bij El Mundo Fantasia!
Samurai Events en de fascinerende wereld uit de Japanse geschiedenis!
2 dagen lang zijn ze te zien in de Japanse tuinen!
Samurai mogen dan wel niet meer bestaan in Japan, maar de krijgers en hun cultuur blijven wereldwijd mensen fascineren.

Twin Suns Belgium
Star Wars

𝐅𝐚𝐧 𝐯𝐚𝐧 𝐒𝐭𝐚𝐫 𝐖𝐚𝐫𝐬? Dan moet je dit jaar zeker bij El Mundo Fantasia zijn!

Deze editie wordt er een geweldig en te gek decor door Twin Suns Belgium gebouwd en waan jij je echt in de filmwereld van Star Wars.

Vanuit het verre België verwelkomen we enkele mandalorians. De Mando hide-out brengt je naar de wereld van Tatooine! Kom dichterbij en waan je op de warme zandplaneet.

Neem je foto, ontmoet de mandos of misschien kom je zelf in de Jail Cell terecht.

Maar er is nog meer…de Dutch Garrison, Rebel Legion – Dune Sea Base etc, zijn er natuurlijk ook!

Magical Triangle
Cosplay/Magical

Dompel je onder in de Magische wereld!
Altijd al willen toveren? Dan gaat het je nu lukken!
Geïnspireerd door de vele boeken en films over jonge tovenaars en toverscholen, is er veel vraag naar de mogelijkheid het zelf te kunnen beleven. En dat kan nu bij El Mundo Fantasia.

Hasenmaedchen
Special Cosplay Guest

International Cosplay Guest:  𝑿𝒆𝒏𝒊𝒂 𝒂𝒌𝒂 𝑯𝒂𝒔𝒆𝒏𝒎𝒂𝒆𝒅𝒄𝒉𝒆𝒏 𝒇𝒓𝒐𝒎 𝑮𝒆𝒓𝒎𝒂𝒏𝒚!

“Xenia alias @Hasenmaedchen is een gepassioneerde cosplayer sinds 2016. Wat zij het leukste vindt aan cosplay is het maken van het hele kostuum – van het begin tot het einde.

Niets meer geeft haar voldoening dan haar fantastische cosplay voor het eerst te dragen ( en al het bloed, zweet, tranen en zenuwen zien stromen).

Het mooiste compliment dat Xenia kan krijgen is als iemand haar vertelt dat zij een Motivatie en misschien een Inspiratie voor deze persoon kan zijn

Linders Stoom
Steam Machines

De 𝐬𝐭𝐨𝐨𝐦𝐦𝐚𝐜𝐡𝐢𝐧𝐞𝐬 gaan volop draaien tijdens El Mundo Fantasia!

400 kilo kolen en 2 uur opstarttijd hebben we nodig om alles in beweging te zetten en 2 dagen de machines te kunnen laten draaien en bewegen!

Geweldig om het op 8 en 9 juli in levende wijze te zien! Zorg dat je dit niet mist en geniet van deze reusachtige stoomwalsen! Mede dankzij Kermis Stichting Linders Stoom!

We Are Ghosbusters Germany
Cosplay

Uit Duitsland Ghostbusters!

Hun motto: “Iedereen is welkom” Wij zijn Ghostbusters Duitsland.

Op zondag 9 juli kun je ze tegenkomen terwijl ze op jacht zijn naar spoken!

O'llainnis
Music

𝐋𝐢𝐯𝐞 𝐨𝐧 𝐬𝐭𝐚𝐠𝐞 𝐚𝐭 𝐄𝐥 𝐌𝐮𝐧𝐝𝐨 𝐅𝐚𝐧𝐭𝐚𝐬𝐢𝐚 𝐚𝐭 𝐉𝐮𝐥𝐲 𝟖𝐭𝐡 𝟐𝟎𝟐𝟑! – O’llainnis

Een groene oase van blijdschap, vriendschap en dronkenschap! Dit bereikt O’llainnis met haar eigen concept genaamd Folking Madness!

O’llainnis geeft de soms eeuwenoude Ierse traditionele muziek een nieuw leven. In een moordend tempo volgen hits als The Wild Rover, Dirty Old Town en Whisky In The Jar elkaar op. Een rauw randje, maar altijd toegankelijk voor iedereen – met een gezonde dosis jeugdige humor en brutaliteit, maar toch met jarenlange ervaring.

O’llainnis staat voor zwoele tin whistles, rammelende mandolines en een solide rockband.

Bij zo’n podium vol Folking Madness is stilzitten in elk geval geen optie!

Cosplay Compendium
Cosplay/Workshops

𝐍𝐞𝐰 𝐚𝐭 𝐄𝐥 𝐌𝐮𝐧𝐝𝐨 𝐅𝐚𝐧𝐭𝐚𝐬𝐢𝐚!

The Compendium brengt U de unieke ervaring van leuke creatieve workshops zoals het maken van Magic Wands, Spellbooks, Potions, Headpieces, Schrijfveren en nog veel meer..

Voor een kleine bijdrage mag u gewoon aanschuiven bij hun workshop en gebruik maken van hun grote verzameling aan decoratie om zo je eigen magische object te maken zoals jij het zelf wil.

Ook brengen ze een unieke photobooth met ons mee waar U prachtige foto’s kan maken.

Tiem Haagse Schutters
Boogschieten

Wordt u de nieuwe Robin Hood of Willem Tell van El Mundo in 2023?? Het Tiem Haagse Schutters is speciaal daarvoor aanwezig op El Mundo Fantasia om u te helpen met de eerste beginselen van het boogschieten.

Disney Karakters
Prinsessen etc.

𝐎𝐧𝐭𝐦𝐨𝐞𝐭 𝐝𝐞 𝐦𝐨𝐨𝐢𝐬𝐭𝐞/𝐥𝐞𝐮𝐤𝐬𝐭𝐞 𝐩𝐫𝐢𝐧𝐬𝐞𝐬𝐬𝐞𝐧 𝐞𝐧 𝐚𝐧𝐝𝐞𝐫𝐞 𝐃𝐢𝐬𝐧𝐞𝐲 𝐜𝐨𝐬𝐩𝐥𝐚𝐲 𝐤𝐚𝐫𝐚𝐤𝐭𝐞𝐫𝐬 𝐭𝐢𝐣𝐝𝐞𝐧𝐬 𝐄𝐥 𝐌𝐮𝐧𝐝𝐨 𝐅𝐚𝐧𝐭𝐚𝐬𝐢𝐚!

Voor kids ontzettend leuk, maar ook voor de andere Disney cosplayers een mooie gelegenheid voor een Meet & Greet met fotoshoot!

Kom je ook naar de Disneytent? Kom samen kleuren, dans op de muziek en geef ze een dikke knuffel! En je komt ze ook tegen in het park! Dus even goed opletten! 🙂

Event4Rent
Transformer

ONTDEK HET UNIVERSUM VAN DE ROBOTS!

Welkom in de wereld van de robots! Mis dit unieke spektakel niet!!

Vecht samen om de wereld te beschermen! Maak kennis met Race Cop op zondag 9 juli!

Op zaterdag krijgen we bezoek van een andere bekende transformer!

Performance: Jürgen Köhler Iron Bone / https://www.event-4-rent.de/

"The Dutch Garrison"
Star Wars

Ontmoet de Star Wars Stormtroopers, Deserttroopers en andere Star Wars karakters in de daarvoor perfecte omgeving namelijk het woestijngedeelte .Uiteraard nodigen wij ook echte Star Wars fans uit om eventueel met hun eigen Star Wars character een meeting te houden met de Dutch Garrison en leuke foto’s te maken!

De Dutch Garrison zal beide dagen aanwezig zijn en hebben soms pauze vanwege de warme kostuums.

LezArts du Soleil
Music

Wij presenteren jullie onze live band van Limburgse bodem!  “LezArts du Soleil”

een bruisend gezelschap neemt jullie mee op reis over ‘t Europees Continent.

Stevige ritmesectie, gitaren, samenzang, sprankelende mandoline en zwierende accordeon in ‘n jasje van Folk met Punk, Ska en Klezmerinvloeden.

Zij gaan beide dagen optreden bij het podium van het Field of Camps and Activities maar zullen de bezoekers ook trakteren op enkele unplugged sessies!  Zij verheugen zich al op jullie komst!

Vikings
Special Cosplay Guests

Wicky de Viking bij El Mundo Fantasia ? Zou leuk zijn maar we pakken het wat stoerder en gevaarlijker aan!

The horn has been sounded, the banners are lit! And the call has been answered. Warriors from all over Europe will assemble at El Mundo Fantasia

From Germany we have @_vikng

From France we have @John_liess (John Liess model)

From Holland we have @thewarrior_king & @marjaeffy (Roel Van Mierlo en Marja Effenberger )

Will you dare to visit our stand and be a sworn warrior to our cause. Come meet us at El Mundo Fantasia!

Scooby Doo
Movie Cars

“Scooby Dooby Doooo!” Tijdens El Mundo Fantasia!

Ga zeker op de foto bij het bekende busje en beleef een stukje nostalgie van de destijds zo populaire serie!

Nyntha Duo
Music

Nyntha Duo is een Keltisch geïnspireerd popduo geboren uit de vintage folkrockband Nyntha. Met de betoverende sopraanstem van Nienke droom je weg bij traditionele liederen gecombineerd met origineel werk uit het Nyntha-repertoire.

De liedjes worden begeleid door de prachtige klanken van baritongitaar en gecomplimenteerd door de warme klanken van de cello.

Terwijl je naar Nyntha Duo luistert, vergeet je het dagelijkse leven en verdwaal in het moment van vrede en plezier.

Captain Ghostly
Special Guest Cosplay

Maak kennis met Captainghostly, een internationale cosplayer en rekwisietenmaker gevestigd in België. Hij is een enthousiaste ontdekkingsreiziger van nieuwe materialen, technieken en benaderingen om zijn creaties naar een hoger niveau te tillen.

CaptainGhostly geeft graag workshops vol met praktische tips en trucs om anderen te helpen leren en groeien in hun eigen knutselreizen.

Captainghostly heeft het voorrecht gehad om meer dan 60 keer over de hele wereld te gast te zijn en internationale cosplayfinales zoals “CWM” en “ICCC” te beoordelen. Zijn werk was zelfs te zien op de tentoonstelling “cool japan” in een van de grootste musea van België.

Zijn uiteindelijke doel is om zijn aanwezigheid te gebruiken om anderen te inspireren, kennis te delen en een positieve invloed uit te oefenen op de gemeenschap.

Blodtorstiga Ölskallar
Vikings

Wij zijn de Vikingclan “Blodtorstiga Ölskallars”, en als je onze naam in je eigen taal vertaalt, zul je zien wat we de hele dag doen … 🙂
Ook zullen we alle mensen en vooral de kinderen laten deelnemen aan Vikingknutselwerk.

Foamtastische huiskamer
Cosplay shop

De Foamtastische Huiskamer, geef jouw creativiteit een ware powerboost.

Alles voor jouw Cosplay creatie! En zij zijn hoofdsponsor van de Cosplay Competition.

De Foamtastische Huiskamer zal dit jaar op El Mundo Fantasia  een leuke ingerichte Booth hebben met alle materialen die er nodig zijn om leuke kostuums en cosplays te maken. Onze medewerkers helpen graag met meedenken naar de mogelijkheden!

www.foamatelier.nl

Miniprinten
Cosplay shop

Miniprinten!

Zij  organiseren een workshop over 3D-printen en sponsoren de Cosplay-wedstrijd tijdens El Mundo Fantasia met geweldige prijzen om te winnen. Hun stand met lasercut en 3D geprinte items voor cosplay vind je op het cosplayplein bij AlHambra.

www.miniprinten.nl

Furries
Cosplay

Dit jaar zijn ze er ook weer! Zo leuk! Je komt ze tegen in het hele park! Wat zijn ze lief!

Ga met ze op de foto, spring en dans met ze. Dat vinden ze heel erg leuk! En ze knuffelen ook heel erg graag!

Team Bubbles
Showact

De grootste zeepbellen komen naar El Mundo Fantasia !

Leuke ervaringen voor jong en oud! Mis dit unieke spektakel niet!!

Old Man Fergus
Music

Live Music at El Mundo Fantasia! – Old Man Fergus

Als Old Man Fergus speelt Eef van ‘t Hoen traditionele Ierse songs en ballads.

Hij is er dit jaar met een leuk kampement! Gezellig!

Hij treed regelmatig op in pubs en op festivals als Troubadour/Bard, en vermaakt iedereen met mooie, en fantasierijke liedjes!

Creative Cosplay Collective
Cosplay

Hmmm…wij ontvingen we per post een potje met groene slijm!

3x raden van wie dat nu is! Het zal toch niet waar zijn dat Slimer de boel komt onder kliederen bij El Mundo Fantasia?

Dat wordt dan oppassen! Uit voorzorg hebben de we toch maar de Ghostbusters (Creative Cosplay Collective) ingeschakeld om Slimer te vangen!

Helpen jullie mee?

Kokopelli's place
Music

Laat je mee nemen door de geluiden van de oer instrumenten van de didgeridoo, native american fluit, gitaar, stem en klankschalen en nog veel meer.

Mafiosa - John Back
Movie Cars

𝗚𝗔𝗡𝗚𝗦𝗧𝗘𝗥𝗔𝗟𝗘𝗥𝗧!

Meet Mr Mafiosi ( John Back ) met zijn coole Dodge en waan je in de wereld van de gangsters en actiehelden !

Als je durft spoor hem dan op! Ga op de foto en bekijk zeker de 6 meter lange Dodge Mafia Car.

Rebel Legion
Star Wars

The Force is strong with this group!

De Rebel Legion is een internationale kostuumclub met een focus op de good guys van Star Wars.

Lightsabers in alle kleuren, grote harige monsters van meer dan twee meter, Clone Troopers die niet weten bij welke kant ze horen en oranje overalls van X-wing piloten.

Steam Fantasy Crew
Steampunk

Een groep vrienden die door gezamenlijke hobby en enthousiasme gezamenlijk op mooie avonturen gaan. Iedereen heeft een steampunk alter ego.
Time captain Benjamin. – Uitvinder van de groep Sparky Watts.
Zij worden vergezeld door de dames, lady Velvetine en lady Valeria Blue.
En dan niet te vergeten de jongste van de groep… Rocket boy Jonas
En Jappie….

Zij verheugen zich op een nieuw avontuur…

Wizard Wear
Harry Potter/Cosplay

Op diverse evenementen lopen al heel wat Harry Potter fans rond. Sommigen op zoek naar merchandise, sommigen gekleed in een door Harry Potter geïnspireerd kostuum en anderen doen beide.

Ben jij ook fan van The Wizarding World of Harry Potter en alles wat daar mee te maken heeft? Kom dan zeker langs bij hun stand/kampement.

Hier kunnen fans langskomen om verschillende kostuums, props en replica’s te bezichtigen, smekkies te proeven, te stemmen op hun afdeling, een foto te laten maken bij onze gratis photobooth, (gast)lessen te volgen (zoals duelleren) en meet-ups bij te wonen.

Zij kijken er enorm naar uit om je (weer) te zien! Lots of Lumos, WizardWear

Creative Steampunk Connection
Steampunk

Ook deze 6e editie zal de Creative Steampunk Connection haar kampement opbouwen.

Tamara/Aramata neemt haar verkoopstand Homemade bij Tamara weer mee met nieuwe Steampunk sieraden en andere Steampunk/Fantasy artikelen en Marieke zal haar naaimachine uit 1890 weer meenemen, een lust voor het oog waar ze de mooiste jurken opmaakt!

PHOTOSHOOT! Ook zal er, net als andere jaren, op zaterdag en zondag een Steampunk groepsfoto gemaakt worden om 14.00 uur midden op het Steampunk terrein.

Magical Prinsessen
Disney Cosplay

Geniet 1 of 2 dagen van cosplay prinsessen & prinsen en bekende cosplay karakters uit de bekende films! Wie ga jij tegenkomen? O.a. Anna, Elsa, Rapunzel, Merida etc.

Een Meet & Greet, photoshoot met alle Disney cosplay figuren, je kan op de foto met jouw favoriete Disney figuren.

Friends of the 40's
Re-enacment

Iedereen is hier welkom die de geschiedenis een warm hart toedraagt.

So we will never forget. Zij proberen zowel de kant van de geallieerden in ons geval de Amerikaanse soldaten en nurses, maar ook de gewone Nederlandse burger te laten zien. Hoe was het om te leven in bezet Nederland. Wat aten ze, wat deden ze.

Dit proberen wij zo goed als mogelijk te vertolken door kleine sketches waar je als buitenstaander aan mee kan doen. En vragen stellen.

Onze stand is een WWII zusterpost met een schat aan info en props en ga op de foto!

Facepaint in Progress
Body/Face paint

Onze eigen El Mundo Fantasia Bodypaintcrew “Colores Magicos”

Prachtige creaties door diverse bodypainters zorgen voor een showspektakel!

Kom ze ontmoeten in Allhambra!

Radio Retrofuture
Steampunk

Ontmoet deze gezellige steampunk groep die kinderspellen mee brengt naar het kampement waaronder  ring werpen of met de rad race spelen. Alles is met de hand gemaakt.

Cool Arrow
Boogschieten

Boogschieten voor jong en oud !

Ga gezellig boogschieten onder professionele begeleiding.

De succesbeleving is het belangrijkste wat telt ,dus als het niet meteen lukt, dan krijg je wat extra (oefen)pijlen.

Komashii
Special Cosplay Guest

Ontmoet Komashii!

Komashii is een lokale cosplayer uit Limburg. Haar cosplay journey begon ongeveer 7 jaar geleden. Ze maakt voornamelijk rekwisieten, styled pruiken, doet fotoshoots en oefent haar fotobewerkingsvaardigheden.

Ze komt naar haar favoriete fantasy/cosplay-conventie in het zuiden: El Mundo Fantasia!
Mondo Verde is voor haar de perfecte plek voor het maken van prachtige cosplayfoto’s, waardoor het een goede locatie is om een conventie te houden voor alle feeën, monsters, superhelden, anime-personages en meer!

Ze hoopt al jullie mooie kostuums te zien!

Steamnation
Steampunk

Living History ,maar dan in een Steampunk setting!

Het machtige luchtschip: de BSS Phoenix is neergestreken op het Steampunk terrein alwaar de  crew  hun kampement heeft opgezet.

Maak kennis met verschillende steampunk-karakters en ontdek hun persoonlijke verhalen:

Drink een glas met Captain Owen Glenwell en Absinthologist James Von Kaufmann. Neem een steamfie met Chronicler Nathaniel Lee Hetfield of ga op de thee bij Lady Elizabeth Brasbridge. Speel een potje Game of Graces met Lady Alexandrina en Professor Amelia Rhineford. Bekijk de proeven van Professor Mina Goldwing, ruik de heerlijke maaltijden van de kok Mr. Brown of koop een wondermiddel bij Mr. McDabble.

Er zijn thee-duels, victoriaanse spelletjes, demonstraties, ze maken muziek, of hebben spontane ingevingen.
Veel van de crewleden maken zelf hun uitrusting: kledij, accessoires, werktuigen en machines, … en geven je met plezier een woordje uitleg over hun creaties of bezigheden.

The Predators
Cosplay

The Predators! Durf jij ze te bezoeken?

Dit jaar wordt het warm, heel erg warm en dan komen de Predators weer naar El Mundo Fantasia voor de jacht

Deze clan heeft predators uit Duitsland,Costa Rica en Nederland!
Running is not an option !!!!

SORORIBUS
Cosplay

Tevens presenteren de predators de nieuwe groep SORORIBUS ben je benieuwd?

Dit jaar voegt Sororibus Cosplay zich bij de hunt, verwacht exotische wapens oogverblindende juwelen en kom erachter of ze aan jouw kant staan of ze meedoen met de jacht!

Royal Seahorseriders
Steampunk

Royal Seahorseriders is een Brabantse steampunk/fantasy groep die bestaat uit een stel vrienden die allen al jaren actief zijn in het fantasy gebeuren. z

Zij gaan graag op pad met hun kampement, onze stoommachine en onze voertuigen Enigma en Sirena. Prachtig om te zien.

Kimu
Special Cosplay Guest

Uit de Anime/Game wereld en uit Nederland! Kimu!

Dit is haar tweede keer en ze kan niet wachten om er nu al te zijn! Kimu is nu ongeveer 7 jaar aan het cosplayen, ze doet voornamelijk cosplay van anime-series en games en probeert deze zo goed mogelijk weer te geven.

Ze kan niet wachten om jullie allemaal te ontmoeten!

Ellie van Doorn
Schmink artist

Ellie van Doorn is al 22 jaar bezig met o.a. schminken, bodypaint, bellypaint, glitter tattoos en tijdelijke zwarte tattoos op festivals en evenementen.

Op El Mundo Fantasia is zij al meerdere jaren aanwezig om haar creaties te maken o.a. ook met Halloween The Villains en Halloween The Little Villains.

Dit jaar neemt ze voor het eerst zelfgemaakte blingclusters mee ter verfraaiing van de schminkcreaties… Ze hoopt iedereen weer te zien bij mijn schminktent!

Iron Man
Avengers

Je hoeft deze zomer niet naar bekende pretpark in Parijs om de Avengers te kunnen zien! 🙂

Kom naar El Mundo Fantasia om je Avenger te kunnen zien!

We houden nog even geheim welke allemaal komen maar de 1e Avenger die er zal zijn is… I𝗜𝗥𝗢𝗡 𝗠𝗔𝗡! 🙂 Gaaf toch!

Scroll naar beneden voor een compleet overzicht
Binnenkort vinden jullie hier het programma.
The Steampunk Objective
Steampunk

Met trots presenteren wij het deze geweldige steampunk groep!

De Steampunk Objective is een thematische entertainment groep die steampunk laat zien zoals zij die zien en beleven, en de bezoekers laat kennismaken met de vriendschappelijkheid en techniek van weleer.

Wapens, exterieur, interieur, voertuigen in een ruim opgezet tentenkampement vol verrassingen.

Jurassic Outbreak
Cosplay/Re-enactment

Step into the World of Jurassic Outbreak at El Mundo Fantasia!

De dino’s zijn weer neergestreken bij El Mundo Fantasia!De cosplay groep Jurassic Outbreak laat jullie kennis maken met leuke props en replica’s uit de welbekende films waar jong en oud nog steeds van kan genieten!

Cathinca van Sprundel
Harpiste/Schrijfster

Live at El Mundo Fantasia : Cathinca – Schrijver en Muzikant

Voor balladen en mythische verhalen ben je bij Cathinca aan het juiste adres.

Met haar stem heeft ze al vele luisteraars weten te betoveren. Daarbij begeleidt ze zichzelf op de harp.

Tijdens haar optreden trakteert ze het publiek op filmmuziek, Disneyklassiekers, zachte liefdesliedjes en melancholische Ierse songs.

Prachtige locatie in de Engelse tuinen voor deze prachtige songs!

Datum

08. - 09.07.2023
Verlopen!

Tijd

Zat. 10u-19u / Zon. 10u-18u
10:00

Kosten

€27.50
Mondo Verde

Locatie

Mondo Verde
Groene Wereld 10 6372PW Landgraaf
Tickets (Experience Ticket)