fbpxOver Twilight Fantasy Productions

Twilight Fantasy Productions is een evenementenbureau uit Zuid Limburg gelegen in de internationale driehoek Nederland-Duitsland-Belgie. Voor elk evenement ligt onze specialisatie in de Fantasy, Cosplay, steampunk en Halloween Sfeer. Wij werken vanuit deze internationale driehoek landelijk maar ook hierbuiten! Vanuit het schitterende stukje Zuid Limburg' zorgen wij voor voor unieke en spraakmakende belevenissen!

Onze geschiedenis

Reeds 11 jaar hebben wij ervaring in het organiseren van Halloween avonden, die ieder jaar groter, uitgebreider en professioneler zijn geworden. Dat betekende ieder jaar een ander thema, daarbij een grote dosis van creativiteit, en een enthousiast team van vrijwilligers, figuranten en coördinatoren, die te samen deze avonden tot een groot succes maakten. Ieder succes liet ons de lat steeds hoger leggen, en hierdoor werd ons besluit genomen om de doelgroep voor deze evenementen uit te breiden en voor een grotere groep toegankelijk te maken.

Imagination Comes Alive


Wij hebben ons toegelegd op het gebied van Halloween, Cosplay, Steampunk en Fantasy. Hiernaast vindt je ook ons op de bekende dancefestivals en in de bioscopen bij de premieres van de nieuwe films. Iedereen zou graag wel eens in de huid van een favoriete “creep", fantasy figuur, sprookjes figuur, held, schurk etc. willen kruipen, of graag verrast willen worden om deze zo echt mogelijk te kunnen zien! Kortom : “Imagination Comes Alive “is ons motto!Voor spraakmakende evenementen

Samenwerking

Wij bespreken van te voren de wensen van de klant, en daarmee gaan we samen aan de slag. Je krijgt maar één kans, en die moet goed zijn! Dit betekent dus dat alles, maar dan ook echt ieder detail, perfect geregeld moet zijn en dat alle onderdelen feilloos op elkaar zijn afgestemd. Alleen dan spreken wij van een geslaagd evenement/feest.

Contact


Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte ontvangen? Bel 06 – 24 41 99 35, vul het contactformulier in of stuur ons een e-mail.

CONTACT ONS

 • Uw Evenement

  Lees meer

  Wij richten ons op de thema’s Halloween, Fantasy & Cosplay. In opdracht van, of in samenwerking met de opdrachtgever, bekijken we samen het budget en de mogelijkheden, en gaan daarmee aan de slag.

 • Thema- en Bedrijfsfeesten

  Lees meer

  Wilt u graag een thema-of bedrijfsfeest organiseren, en natuurlijk een onvergetelijke indruk achterlaten bij de deelnemers? Wij helpen u om er een fantastische avond van te maken!

 • Een mooie grime maakt uw kostuum/outfit helemaal compleet!

  Wij werken met huidvriendelijke grime, en evt kunstprotheses/maskers/ liquid latex. Wij grimeren individueel en voor grotere groepen.

 • Bemiddeling- en casting

  Lees meer

  Een thema feestje is natuurlijk helemaal af , als er enkele leuke figuranten/actors aanwezig zijn!

  Dit kan bijvoorbeeld Davey Jones zijn op een piratenfeestje, Maleficent op een heksenfeestje, of wellicht prinses Anna of Elsa op een “Frozen” feestje!  Misschien zoekt u wel een bende zombies die uw gasten graag de stuipen op het lijf jagen!

 • Premiére Bioscopen

  Lees meer

  Live actors bij uw filmpremiére?

  Maak uw bioscoop voorstelling/première film nog specialer met live actors in het thema van de film!