Over Twilight Fantasy Productions

Twilight Fantasy Productions is een evenementenbureau uit Zuid Limburg gelegen in de internationale driehoek Nederland-Duitsland-België. Voor elk evenement ligt onze specialisatie in de Fantasy, Cosplay, Steampunk en Halloween Sfeer. Wij werken vanuit deze internationale driehoek landelijk maar ook hierbuiten! Vanuit het schitterende stukje Zuid Limburg’ zorgen wij voor voor unieke en spraakmakende belevenissen!

Onze geschiedenis

Reeds 11 jaar hebben wij ervaring in het organiseren van Halloween avonden, die ieder jaar groter, uitgebreider en professioneler zijn geworden. Dat betekende ieder jaar een ander thema, daarbij een grote dosis van creativiteit, en een enthousiast team van vrijwilligers, figuranten en coördinatoren, die te samen deze avonden tot een groot succes maakten. Ieder succes liet ons de lat steeds hoger leggen, en hierdoor werd ons besluit genomen om de doelgroep voor deze evenementen uit te breiden en voor een grotere groep toegankelijk te maken.

Onze partners

Het laatste nieuws

Uncategorized
mei 17, 2023

El Mundo Cosplay Square

El Mundo Cosplay Square Tijdens deze El Mundo Fantasia is er meer ruimte, voor Cosplay. Samen met De Foamtastische Huiskamer is er hard gewerkt aan een nieuwe unieke aanvulling op…
Uncategorized
april 12, 2023

Competition rules / Competitie reglement

Informatie / Information Voor het competitie reglement klik hier! For the competition rules click here!
Uncategorized
januari 7, 2023

Registration Entertainment El Mundo Fantasia

Laden…
Bekijk al het nieuws

Onvergetelijke en spraakmakende fantasy evenementen

Zelf een evenement starten? Neem contact op