fbpxFamiliepark Mondo Verde

Onze evenementen locatie!

• El Mundo Fantasia
• Halloween "The Little Villains"
• Halloween "The Villains"

Vanaf de 1e edtie van Halloween "The Villains" werken we al samen met Mondo Verde. Een schitterende locatie voor onze events! Voor onze Halloween events gebruiken we het volledige park van maar liefst 25 hectare groot. Voor El Mundo Fantasia is het park absoluut een geweldige fen unieke fotolocatie. De fotoshoots in wereldtuinen leveren stuk voor stuk prachtige foto's op! En bezoekers kunnen hiernaast ook nog genieten van alle dieren en attracties. Duis ook voor kinderen in het een zeer leuk dagje uit! Halloween "The Little Villains" beleefde in 2017 haar 1e editie en was een groot succes!

CONTACT

Familiepark & Wereldtuinen


Familiepark Mondo Verde is 365 dagen per jaar geopend en staat garant voor veel plezier en vermaak! 250.000 m2 bijzondere dieren, spannende attracties in een geweldige omgeving.

Familiepark Mondo Verde is een uniek park met verschillende thema's en is een ware belevenis voor elke bezoeker van jong tot oud. Kinderen kunnen zich heerlijk uitleven in de spannende attracties van het park en de oudere avonturiers vinden rust en pracht in de tuinen of bij de bijzondere dieren.

Bezoekers kunnen de inwendige mens versterken en verwennen in de restaurants en de gezellige terrassen. Ontdek de wereld in een dag!

Website Famliepark Mondo Verde

 • Uw Evenement

  Lees meer

  Wij richten ons op de thema’s Halloween, Fantasy & Cosplay. In opdracht van, of in samenwerking met de opdrachtgever, bekijken we samen het budget en de mogelijkheden, en gaan daarmee aan de slag.

 • Thema- en Bedrijfsfeesten

  Lees meer

  Wilt u graag een thema-of bedrijfsfeest organiseren, en natuurlijk een onvergetelijke indruk achterlaten bij de deelnemers? Wij helpen u om er een fantastische avond van te maken!

 • Een mooie grime maakt uw kostuum/outfit helemaal compleet!

  Wij werken met huidvriendelijke grime, en evt kunstprotheses/maskers/ liquid latex. Wij grimeren individueel en voor grotere groepen.

 • Bemiddeling- en casting

  Lees meer

  Een thema feestje is natuurlijk helemaal af , als er enkele leuke figuranten/actors aanwezig zijn!

  Dit kan bijvoorbeeld Davey Jones zijn op een piratenfeestje, Maleficent op een heksenfeestje, of wellicht prinses Anna of Elsa op een “Frozen” feestje!  Misschien zoekt u wel een bende zombies die uw gasten graag de stuipen op het lijf jagen!

 • Premiére Bioscopen

  Lees meer

  Live actors bij uw filmpremiére?

  Maak uw bioscoop voorstelling/première film nog specialer met live actors in het thema van de film!