• Untitled design (18)
  • Untitled design (17)


Live Entertainment


Met trots presenteren wij 2 hele mooie muziekbands!"The Spirits" en Maxifusion"The Spirits zijn 2 dagen onder ons en zullen de gehele zaterdag en zondag hun klanken ten gehore brengen!"

Top band Maxi Fusion zal als afsluiting op zaterdagavond hun geweldige repertoire laten klinken van 20:00u - 22:00u tijdens de lekkere BBQ en het knusse kampvuur!

Eveneens zullen er ook bij de kampementen de groepen voor gezelligheid zorgen met hun eigen themamuziek!

The Spirits


The Spirits komen naar Castle of Dreams!

"The Spirits" zijn muzikanten die je de magische trillingen via sjamanistische wijze, rainbowpeople-songs en eigen nummers laten voelen.

Ze brengen je naar je droomwereld waar je alles mag en kan zijn!

Wanneer ze zingen voelen ze een intens geluk en het mooiste geschenk is dit magische geluksgevoel met het publiek te kunnen delen! Geniet 2 dagen van hun muziek!

Zij spelen op tal van muziek instrumenten zoals; hoorn, oerdrum, spacedrum, dulcimer, boventoonfluit, djembe etc. Ook hun zang is zeer betoverend!


FACEBOOK THE SPIRITS

Maxi FusionCastle of Dreams presents: symfonische rockband "MaxiFusion"!

Sluit een gezellige zaterdagavond af met een knus kampvuur en een spetterend optreden vóór het kasteel van deze topband!

MaxiFusion is een female fronted symfonische rock formatie uit Breda (genre richting Within Temptation) die eigen werk speelt.

De sound van MaxiFusion neemt je mee naar sprookjesachtige mythische tijden, verlies je zelf in de wereld van het onbekende.
Kenmerkend voor de songs zijn de verhalende teksten welke sprookjesachtige en mythische tijden beschrijven. De muziek is een combinatie tussen zwevende zang lijnen, stevige rock en melodieuze toetsen partijen.

Wat door de band zelf symfonische rock wordt genoemd wordt door fans omschreven als "Sprookjes Rock" of "Fairy Rock"
FACEBOOK MAXI FUSION