• Untitled design (2)


Kampementen

Kampement Clockwork Carrousel

Zowel op zaterdag en zondag zal deze Steampunk groep met 25 personen aanwezig zijn met hun kampement!
Op zondag zal nog ook nog de Steampunkgroep Aviator Crew het event bezoeken en aansluiten bij de Clockwork Carrousel!

WEBSITE CLOCKWORK CARROUSEL

Kampement Vikingen

Zij komen met hun geweldige kampement in vikingstijl!
Geniet van hun zwaardvecht en zweepacts, hun muziek en zang en vooral de Vikingsfeer!

Informatie vanuit de Vikings:

Wij zijn de viking groep Svartr Ulfarnir (uit België). Of vrij vertaald 'De zwarte wolven'. Net zoals de wolven hebben wij een sterke band met elkaar. En net zoals de wolven zijn ook wij vrij. Met andere woorden, wij zijn vikings die niet gebonden zijn aan een Jarl of hoofdman. In de plaats daarvan beschouwen we ieder individu als gelijk. Vriendschap, respect en vertrouwen staan daarom ook centraal.

De wolfpack bestaat dit moment uit 15 leden. Zowel vrouwen als mannen, jong en oud.van her en der uit Vlaanderen. De wolfpack is een strijdlustige groep. Ze bestaat grotendeels uit krijgers.Krijgers die op regelmatige basis trainen. Zodat ze elk hun mooie strijdkunsten kunnen tonen.

Buiten het vechten beschikken we tevens ook over een tentenkamp. Waarin dat we voor elkaar zorgen. Ieder heeft zijn/haar taak. Eerlijk verdeeld uiteraard. We zorgen ook zeker voor een goede sfeer. Zowel naar de groep toe als naar de gasten. Altijd gezellig.

Iedereen is welkom bij de svartr ulfarnir.

FACEBOOK Svartr Ulfarnir


Kampement Ragtag


FACEBOOK RAGTAG

Kampement Creative Steampunk Connection

Breng een bezoekje aan ons kampement Creative Steampunk Connection tijdens Castle of Dreams!
In ons kampement kunnen de kinderen gratis een workshop bedeltjes maken volgen bij "Homemade bij Tamara" en neem het eindresultaat gezellig mee naar huis. Of neem een kijkje in haar stand.

Daarnaast is Kaartjeskeizer aanwezig met haar fabelachtige mooie kaartjes. Ze neemt haar camera mee en wellicht sta je in de toekomst ook op 1 van haar kaartjes.

Als laatste is DENMAR Creations aanwezig. Marieke geeft naai-demonstraties op haar 2 oude trap-naaimachines waarvan de oudste uit 1908 dateert.

Tevens neemt ze een aantal van haar eigen gemaakte kostuums mee en presenteert ze haar nieuwe jurk bestaande uit 29 meter stof.

FACEBOOK CREATIVE STEAMPUNK CONNECTION