fbpx
El Mundo Fantasia
10 januari 2019
Change Location!
7 maart 2019

Halloween “The Villains V”

WANNEER:

25 & 26 October 2019

WAAR:

Mondo Verde Landgraaf

TIJD:

Friday 19:00h-02:00h

Saturday 19:00h-02:00h

PRIJZEN:

Vrijdag:

€26,50

Zaterdag:

€27,50 (incl. Afterparty)

Combi:

€45,00


The Nightmare continues...


A new year, a five years anniversary!!!

Halloween "The Villains V" is coming to you.

October 25 & 26 we present you our special edition to celebrate!

Kom tijdens The Villains V lekker griezelen in een park van maar liefst 25 hectare groot! Op 25 en 26 oktober kun je in Wereldtuinen Mondo Verde terecht voor een portie stuipen op het lijf.

Als de duisternis valt worden de wereldtuinen getransformeerd in een gruwelijk gebied met elk jaar nieuwe scare zones: The Mine, Black Forest, Fear, Devil Night: The Crows, The Villains, The Haunted Dollhouse en Fairground of Dread!
Je bent ook niet meer veilig op de wandelpaden. Er zijn ook walking scare actors, die overal opduiken in het park en waarmee je op de foto kan.

Verder kun je natuurlijk je maag versterken met een hapje en een drankje bij de verschillende horecagelegenheden in het park en leuke Halloween-goodies scoren bij de marktkraampjes.

Op zaterdag 26 oktober kun je vanaf 24:00 tot 02:00 ook nog even feesten met de Villains bij de speciale afterparty met DJ Jules van Hest, en een leuke foto maken bij The Villains Photobooth! Dit alles vindt plaats in het feestgebouw “Hell Hambra"

Zones:


The Mine: Onder mysterieuze omstandigheden verdwenen er steeds meer mijnwerkers in de mijn. Hij werd gesloten, maar wat is er gebeurd met die mijnwerkers? Durf jij het aan om een kijkje te gaan nemen?

Fairground of Dread: Deze kermis was ooit drukbezocht, maar het verval sloeg toe en het trok dood en verderf aan…Ga je mee naar de kermis? Het word vast een hele leuke avond!

Devil Night “The Crows”: Spectaculaire vuurspuwers performance! Tijdens Devil Night staat alles in vuur en vlam. De doden worden tot leven gewekt en hun ziel wordt verbonden met een kraai! (gebaseerd op de film “The Crow)

Fear!: De angst overheerst in dit duistere doolhof waar je niet weet wat je tegen kunt komen..

The Haunted Dollhouse: Nieuwe indoor zone! Maar liefst 2 etages! Dit sinistere poppenhuis opent zijn deuren voor alle liefhebbers van poppen etc. Kom je ook spelen?

Black Forest: Demonische rituelen vinden plaats in het bos, uitgevoerd door heksen, zwarte weduwen, en andere boswezens. Zin in een gezellige boswandeling?

The Villains: Je kunt ze overal tegenkomen in het park, voor leuke schrikreacties en fotomomenten!

*Op vrijdag 25 oktober is er geen afterparty, wel is er de photoshoot met alle actors om 00.30u!

The Villains staat bekend om zijn unieke scare actors en staat garant voor een gruwelijke topavond!

Het event mag verkleed bezocht worden, alleen zijn (nep)wapens en maskers niet toegestaan!

The Villains staat inmiddels bekend om zijn unieke scare actors en is terecht in de top 6 beland van beste Halloween events in Nederland/ Belgie! Kortom …The Place to be om een gruwelijke top avond te beleven!

Adviesleeftijd: 12+ (absoluut niet geschikt voor kleine kinderen!)

Bestel hier jouw kaarten!


Website Halloween "The Villains V"

KLIK HIER
Facebook"

KLIK HIER

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.