fbpx
El Mundo Fantasia 2017
15 januari 2017
Sale started!
5 maart 2017

Halloween “The Villains III”

WANNEER:

27 & 28 October 2017

WAAR:

Mondo Verde Landgraaf

TIJD:

Friday 19:00h-02:00h

Saturday 19:00h-02:00h

PRIJZEN:

Friday €20,00

Saturday €20,00

Combi Friday & Saturday € 40


The Nightmare continues...

Halloween “The Villains II” van Twilight Fantasy Productions & Mondo Verde was een groot succes en dit vraagt natuurlijk om een vervolg! Kom met Halloween lekker griezelen bij “ The Villains III”
Op vrijdag 27 en zaterdag 28 oktober kun je in Wereldtuinen Mondo Verde weer terecht voor een portie stuipen op het lijf.

Als de duisternis valt worden de wereldtuinen getransformeerd in een akelig gebied met nieuwe scare zones: The Hills have Eyes, Blade vs Underworld, Once upon a Time, The Evil Fairground, The Asylum en The Corn Maze! Verder verrassen we jullie met een nieuwe indoor scare zone: The Haunted!

Je bent ook niet meer veilig op de wandelpaden, er zullen er nu ook meer walking scare actors zijn, die overal kunnen opduiken in het park, en waarmee je ook op de foto kan!

Verder kun je natuurlijk je maag versterken met een hapje en een drankje bij de verschillende horeca gelegenheden in het park, en leuke Halloween goodies scoren bij de marktkraampjes!

The Villains staat inmiddels bekend om zijn unieke scare actors en is terecht in de top 6 beland van beste Halloween events in Nederland/ Belgie! Kortom …The Place to be om een gruwelijke top avond te beleven!

Adviesleeftijd: 12+ (absoluut niet geschikt voor kleine kinderen!)

Website Halloween "The Villains III"

KLIK HIER
Facebook"

KLIK HIER
Bestel hier jouw kaarten!

KLIK HIER

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.