• Untitled design (15)


Event info

Welkom bij Castle of Dreams!


Een geheel nieuw evenement op het gebied van Middle Ages en Fantasy!

Beleef deze gezellige tweedaagse Castle Fair bij Kasteel Schaloen, in een sprookjesachtige omgeving voor iedereen die geïnteresseerd is in een fantasy wereld

Een tal van bekende figuranten/actors flaneren op beide dagen rond waaronder Belle en het Beest, Rapunzel, prinses Arletta en Lakei Ruben, Ridders, Orcs, Jack Sparrow, Prinses Elsa, Anna en Olaf (Frozen) en Magiër Merlijn zal de bezoeker uitnodigen om het miraculeuze zwaard Excalibur uit de steen te trekken. Overal staan kraampjes met leuke spullen zoals Victoriaanse kledingstijl, maskers, accessoires, sieraden, beelden, wierook, make-up en veel meer. Bewonder verschillende demonstraties van talentvolle artiesten zoals o.a. een Bodypaint-airbrusher, Sculpture Art, Special Effect grime/prosthetics, Black Smith Smederij…Verder is er een Steampunk groep met o.a. mechanische uitvindingen van Jules Verne stijl, een spectaculaire zweep act, vuurspuwer en entertainment etc.

Bezoekers kunnen verkleed komen in allerlei creaties, en er is mogelijkheid tot fotografie!

Er is ook een kostuum wedstrijd met fantastische prijzen! Wil je in het middelpunt van belangstelling staan en jouw creatie showen….kom dan zeker naar het event!

Castle of Dreams is ook erg leuk voor kinderen!

Kinderen t/m 12 jaar mogen gratis naar binnen!

Er is voldoende vertier o.a. Kindergrime, zwaardjes/schildjes maken, poppenkast, storyteller, workshop sleutelhangers maken, op de foto met je favoriete sprookjesfiguur of ga je op de survivalbaan bij de Grenadiers (soldaten)...Ben je niet bang, zoek dan de orcs op in de geheimzinnige ruimte in het kasteel!

Muziek, eten en drinken

De sfeer is natuurlijk pas echt compleet met lekker eten en mooie muziek! Gedurende de dag/ avond is er een lekkere BBQ en tegen meerprijs een 3 gangen diner. In de avond is er een gezellig kampvuur met muziek en dans. Kortom een aanrader voor een gezellig uitje!


TICKETS
CONTACT

Algemene infoHet event vindt plaats bij Kasteel Schaloen te Schin op Geul op 5 minuten van het toeristische Valkenburg

Er is één centrale ingang welke gelegen is in de oprijlaan naar het Kasteel. Hier is ook de toegangscontrole en de dagkassa

Er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt, volg hiervoor de P-borden van de gemeente Valkenburg! Het is verboden langs de weg te parkeren!

Indien U online een ticket heeft gekocht dan zal deze aan de kassa worden gescand, koopt U ter plekke nog een ticket, dan kunt u zowel contant als per pin betalen

ER IS GEEN GELDAUTOMAAT AANWEZIG! U kunt eventueel pinnen in het centrum van Valkenburg

Volgt U ten alle tijde de instructies op van onze medewerkers, ook kunt U aan hen uw vragen stellen

Wij wensen U een geweldige dag(en) toe en geniet van al het moois wat er te zien en te doen is!