fbpx

“…Imagination comes alive!”

U vindt hier alle informatie voor u als standhouder!

Mondo Verde Landgraaf en Twilight Fantasy Productions presenteren de 5e editie van dit geweldige evenement op het gebied van Fantasy, Cosplay en Steampunk.

“ El Mundo Fantasia 2021”

Wil je als standhouder aan El Mundo Fantasia deelnemen? Dan vind je hier aanvullende informatie en het inschrijfformulier.

El Mundo Fantasia beleeft in 2021 haar 5e editie! Een geweldig Fantasy, Cosplay event in het zuiden van het land en wel in het mooi Zuid Limburg! Een relatief jong evenement met veel potentie om door te kunnen groeien tot een groter en elk jaar terugkerend mooi evenement!

De locatie, Wereldtuinen en Familiepark Mondo Verde Landgraaf is een magnifieke locatie! Een locatie met zoveel mooie is een zeldzaamheid in de omgeving! Zuid Limburg is gelegen in de internationale driehoek Nederland-Duitsland-België. Steeds meer bezoekers uit deze regio weten ons te vinden!

Vanuit het schitterende stukje Zuid Limburg’ zorgen wij voor unieke en spraakmakende belevenissen!

Mondo Verde is een 25 hectare groot familiepark met schitterende wereldtuinen, flora en fauna, en leuke attracties voor jong en oud! Tevens worden er vaker feesten en partijen gegeven, waaronder bruiloften en themafeesten.

Het park heeft een ideale ligging en de parkeerplaats met mogelijkheid tot meer dan 2000 parkeerplaatsen, bevindt zich pal naast de ingang! Verder is het park rolstoelvriendelijk.

In verschillende delen van het park zullen er overdag activiteiten, workshops/demo’s plaatsvinden, en zijn er horecagelegenheden voor het nuttigen van een hapje en een drankje.

Verder wordt er uiteraard muziek gemaakt door verschillende muzikanten! Bezoekers kunnen verkleed komen in allerlei creaties. Dit evenement is zeer geschikt voor jong en oud! Wil je ook een stand huren tijdens dit evenement? Dat Kan!

Magical Market

Rondom de kern van Mondo Verde bij het feestgebouw “AlHambra” en het plein bij de (kermis) attracties, bevindt zich de “Magical Market” waar verschillende standhouders hun fraaie producten zullen verkopen geheel in stijl van het evenement!

Klik hier voor het inschrijfformulier

Klik hier voor informatie voor standhouders

Hopelijk tot dan op “El Mundo  Fantasia 2021”,

Twilight Fantasy Productions en Mondo Verde Landgraaf