fbpx
El Mundo-Party by Night ’16
11 januari 2016
Halloween “The Villains II” 2016
12 januari 2016

El Mundo Fantasia 2016

WANNEER:

Saturday 3 September

WAAR:

Mondo Verde Landgraaf

TIJD:

The World in One Day 10h-18h

Party by Night 20h-03h

Get Your Tickets

Day ticket: €18,50

Day & Party by Night ticket: €33,00

Party by Night ticket: €20,00New Event: “El Mundo Fantasia”


Mondo Verde Landgraaf en Twilight Fantasy Productions presenteren een geheel nieuw evenement op Het gebied van Fantasy, Cosplay en Steampunk.

Mondo Verde is een 25 hectare groot familiepark met schitterende wereldtuinen, flora en fauna, en leuke attracties voor jong en oud! Tevens worden er vaker feesten en partijen gegeven, waaronder bruiloften en themafeesten.

Het park heeft een ideale ligging en de parkeerplaats met mogelijkheid tot meer dan 2000 parkeerplaatsen, bevindt zich pal naast de ingang!

Verder is het park rolstoelvriendelijk.

Vanwege een zeer succesvolle Halloween editie en de grote belangstelling naar de Fantasy Steampunk en Cosplay evenementen in Zuid-Limburg, zal er nu ook gestart worden om de eerste editie “ El Mundo Fantasia” te laten plaatsvinden!

Beleef en geniet van een fantastische dag en avond in een geweldig park en bekijk “ The World in One Day!

Zaterdag 3 september 2016 om 10:00u zal het park zijn deuren openen voor al zijn bezoekers, Fantasy Steampunk en Cosplay fans!

In de avonduren zal er ook een Thema Party plaatsvinden in het feestgebouw AlHambra met verschillende DJ’s en lasershow! Dresscode: Fantasy/Cosplay/Steampunk. Voor deze Party is een aparte kaartverkoop!

Rondom Alhambra bevindt zich de “Magical Market” waar verschillende standhouders hun fraaie producten zullen verkopen tot in de late uurtjes!

In verschillende delen van het park zullen er overdag activiteiten, workshops/demo’s plaatsvinden, en zijn er horecagelegenheden voor het nuttigen van een hapje en een drankje. Verder wordt er uiteraard muziek gemaakt door verschillende muzikanten!

Bezoekers kunnen verkleed komen in allerlei creaties en er is mogelijkheid tot fotografie.

Dit evenement is zeer geschikt voor jong en oud!

Het volledige programma zal binnen enkele weken gepresenteerd worden!

Voor meer informatie over het event : https://www.facebook.com/events/1135615743169838/


Bestel hier jouw kaarten!


KLIK HIER

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.