fbpx
Nog 2 maanden!
8 februari 2020
Halloween “The Little Villains IV” – Canceling – Covid-19
26 september 2020

El Mundo Fantasia! New Date!

Met pijn in ons hart moeten we aankondigen dat de 5-jarige jubileum editie van El Mundo Fantasia helaas niet in 2020, maar pas in 2021 plaats zal vinden.

Hiermee geven we gehoor aan de aangescherpte maatregelen die door de overheid zijn aangekondigd in verband met het corona-virus. Evenementen tot en met 31 augustus zijn verboden en zodoende ook El Mundo Fantasia.

Uiteraard hadden wij het graag anders gezien, en hadden we nog een sprankje hoop, maar wetende wat dit virus aanricht bij de mensen en hun familie en vrienden, begrijpen wij deze maatregelen volkomen! Gezondheid blijft het belangrijkste, en wij waken dan ook voor de gezondheid van alle betrokkenen in de organisatie en bezoekers.

Wat nu?

De komende tijd bereiden wij het plan voor in verband met reeds gekochte tickets voor El Mundo Fantasia. Wij begrijpen dat er vragen zijn, maar om meerdere redenen hebben we even tijd nodig en we hopen op jullie begrip en medewerking wat dat betreft.

Wel willen we alvast aangeven dat El Mundo Fantasia aangesloten is bij de landelijke ‘Bewaar je ticket-regeling’, waarover meer info te lezen is via www.bewaarjeticket.nl.

Reeds gekochte tickets voor de 5e editie van El Mundo Fantasia blijven zodoende geldig tot volgend jaar.

We informeren de kaartkopers zo snel mogelijk en persoonlijk over de overige opties en praktische zaken omtrent reeds aangeschafte tickets. Wij adviseren om tot die tijd sowieso je ticket(s) te bewaren.

Bedankt voor jullie vertrouwen, let op jezelf en je medemens en zet 3 & 4 juli 2021 alvast in je agenda!

Standhouders / Entertainment

Uiteraard nemen wij de komende tijd contact met jullie op mbt de verdere ontwikkelingen en voorbereidingen voor 2021.

Wij hopen op jullie begrip, en jullie allemaal te mogen begroeten op 3 & 4 juli 2021!

Nicole, Marcel en crew Twilight Fantasy Productions

Team familiepark Mondo Verde

Comments are closed.