fbpx
New: Facebook The Villains
19 september 2018
Actie Nu €15,00!
25 september 2018

Duisternis, Angst, Paniek,…

Duisternis, Angst, Paniek, Gruwelijk, Kippevel, Hartkloppingen…

Dat gaat zeker lukken bij een bezoek aan Halloween “The Villains IV”

De wereldtuinen van Mondo Verde in Landgraaf worden getransformeerd in een onheilspellend gebied met een grote verscheidenheid aan scare zones, en scare actors die je de stuipen op het lijf gaan jagen!

Dit jaar kunnen jullie weer gaan vluchten ,want de zombies zijn terug!!!! In de zone : The Infected (World War Z style) doorkruis je een gebied waar geen langzame zombies tegenkomt….maar juist snelle!

Verder mag je een bezoekje aan de nieuwe indoorzone “The Darkness” zeker niet missen! De naam voorspelt al niet veel goeds…hehehe!

Nergens ben je nu nog veilig, want ook buiten de scare zones lopen de creepies rond, en kun je zelfs met ze op de foto gaan!

Om een beetje bij te komen, zijn er natuurlijk verschillende horecagelegenheden voor een hapje en een drankje, en niet te vergeten de leuke attracties die de gehele avond geopend zijn!

Natuurlijk mag je dit evenement ook zelf verkleed bezoeken, alleen is het dragen van maskers niet toegestaan.

De vorige editie van The Villains III was een succes en druk bezocht! Deze editie gaan we uiteraard ook weer knallen en komt ook de afterparty met DJ en fotoshoot weer terug!

Koop nu dus jouw ticket(s) voor de super actie prijs van €15,00 ( normaal €22,95) Link : https://goo.gl/qxzGxm

Actie beperkt beschikbaar!

Comments are closed.