fbpx
Halloween “The Little Villains IV”
29 augustus 2021
Halloween The Little Villains IV
1 september 2021

Halloween The Villains VI

Beste Villains bezoekers,

Wij hebben helaas teleurstellend nieuws voor jullie !

Halloween The Villains VI kan dit jaar niet doorgaan.

De afgelopen maanden zijn wij druk bezig geweest, met het bedenken van passende mogelijkheden om te kunnen voldoen aan de Corona eisen/ maatregelen, welke zijn opgelegd door de overheid.
Ondanks al onze inspanningen, en tevens in overleg met de gemeente Landgraaf, hebben wij helaas moeten concluderen dat wij niet voldoende logistieke mogelijkheden hebben om een groot Halloween event te draaien, waarbij we de garantie kunnen geven van o.a. de 1,5 m afstand , niet schreeuwen in groepsverband, en voorkoming van samenhopen van bezoekers.

Ongeacht zijn wij ook van mening dat al deze opgelegde maatregelen, een negatief effect hebben op de beleving van ons event, en hebben wij ook geen behoefte aan nare situaties die er kunnen ontstaan uit het niet kunnen naleven van de regels door ons als organisatie, maar ook de bezoeker(s).

Wij willen graag benadrukken, dat dit wij dit zelf ook erg betreuren, en het zeker een frustrerende tijd voor iedereen is ! De evenementen industrie en vele anderen hebben een zwaar jaar!

De kindereditie “The Little Villains” is wel vergund door de gemeente . Dit betreft namelijk een laag risico groep categorie bezoekers (kinderen tot 12 jaar en hun ouders/begeleiders)
Wij hopen op jullie begrip, maar wij hebben geen behoefte aan zinloze negatieve reacties, aangezien wij zelf ook aan deze maatregelen niets kunnen veranderen.

Wij hopen jullie graag weer terug te zien in 2021 en hopen op betere tijden!

Twilight Fantasy Productions / Team Mondo Verde

#halloween #mondoverdelandgraaf #twilightfantasyproductions #landgraaf #limburg #halloweenevents

Comments are closed.