Untitled design (75)
Website El Mundo Fantasia online!
25 juni 2017
Untitled design (4)
The Villains III – Pre Sales gestart!
3 september 2017

Halloween “The Villains III”

Untitled design (2)

The Nightmare continues…..

Halloween “The Villains II” van Twilight Fantasy Productions & Mondo Verde was een groot succes en dit vraagt natuurlijk om een vervolg! Kom met Halloween lekker griezelen bij “ The Villains III”

Op vrijdag 27 en zaterdag 28 oktober kun je in Wereldtuinen Mondo Verde weer terecht voor een portie stuipen op het lijf.

Als de duisternis valt worden de wereldtuinen getransformeerd in een akelig gebied met nieuwe scare zones:  The Hills have Eyes, Blade vs Underworld, Once upon a Time, The Evil Fairground, The Asylum en The Corn Maze!  Verder verrassen we jullie met een nieuwe indoor scare zone: The Haunted!

raamsticker Nissan

Je bent ook niet meer veilig op de wandelpaden, er zullen er nu ook meer walking scare actors zijn, die overal kunnen opduiken in het park, en waarmee je ook op de foto kan!

Verder kun je natuurlijk je maag versterken met een hapje en een drankje bij de verschillende horeca gelegenheden in het park, en leuke Halloween goodies scoren bij de marktkraampjes!

The Villains staat inmiddels bekend om zijn unieke scare actors en is terecht in de top 6 beland van beste Halloween events in Nederland/ Belgie!

Kortom …The Place to be om een gruwelijke top avond te beleven!

Adviesleeftijd: 12+ (absoluut niet geschikt voor kleine kinderen!)

Scoor nu snel een ticket. Link: https://goo.gl/nbzZC3

Website: www.the-villains.com

Facebook: https://goo.gl/FiYvDS

The Villains_2017_342

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.