U vindt hier alle informatie voor u als standhouder!

Mondo Verde Landgraaf en Twilight Fantasy Productions presenteren de 2 e editie van dit gewedige evenement ophet gebied van Fantasy, Cosplay en Steampunk.

Untitled design (2)

“ El Mundo Fantasia 2017”

Vanwege een zeer succesvolle 1e editie van El Mundo Fantasia en de grote belangstelling voor een 2e editie organiseren wij op 8 en 9 juli a.s. El Mundo Fantasia 2017!

Beleef en geniet van een fantastische dag en avond in een geweldig park en bekijk “ The World in Two Days!

Mondo Verde is een 25 hectare groot familiepark met schitterende wereldtuinen, flora en fauna, en leuke attracties voor jong en oud! Tevens worden er vaker feesten en partijen gegeven, waaronder bruiloften en themafeesten.

Het park heeft een ideale ligging en de parkeerplaats met mogelijkheid tot meer dan 2000 parkeerplaatsen, bevindt zich pal naast de ingang! Verder is het park rolstoelvriendelijk.

We zijn op zoek naar standhouders  die hier invulling aan willen geven en die met hun producten of kunstwerken het gevoel van Fantasy, Cosplay en Steampunk willen uitstralen.

Rondom Alhambra bevindt zich de “Magical Market” waar verschillende standhouders hun fraaie producten kunnen verkopen tot in de late uurtjes!

In verschillende delen van het park zullen er overdag activiteiten, workshops/demo’s plaatsvinden, en zijn er horecagelegenheden voor het nuttigen van een hapje en een drankje.

Verder wordt er uiteraard muziek gemaakt door verschillende muzikanten! Bezoekers kunnen verkleed komen in allerlei creaties. Dit evenement is zeer geschikt voor jong en oud! Wil je ook een stand huren tijdens dit evenement? Dat Kan!

Het park is die dag gewoon geopend voor de dagjesmensen, het kan dus erg druk worden in het park.

Download hier het inschrijfformulier!

Hopelijk tot dan op “El Mundo  Fantasia 2017”,

Twilight Fantasy Productions en Mondo Verde Landgraaf